W mojej ofercie znajdziesz pyszne i zdrowe wypieki, które spełnią Twoje szczególne wymagania dietetyczne. Używam tylko najlepszych składników, dzięki czemu moje wypieki są równie smaczne i aromatyczne jak ich tradycyjne odpowiedniki. Nie musisz już rezygnować z ulubionych słodkości na diecie bezglutenowej, wegańskiej, bezlaktozowej i innej.
Zamów u mnie bezgrzeszny tort, babeczki w różnych smakach, eklerki bez dodatku cukru, ciasta porcyjne na specjalne okazje, desery musowe i wiele więcej. Dzięki mojej bezgrzesznej ofercie każdy może znaleźć coś dla siebie, bez obaw o zdrowie i dietę.
Poznaj moje usługi
Torty
Słodkie stoły
Współpraca
Małe słodkości
Najczęściej zadawane pytania
Tak, przy zamówieniu proszę o zadatek w wysokości 30% kwoty.
Adres do odbioru zamówień: Gdańsk, ul. Hausbrandta 30A.
Istnieje taka możliwość, ale konieczne jest wcześniejsze uzgodnienie tego indywidualnie.
Waga tortu może być większa lub mniejsza od zamówionej, jeśli jest mniejsza i różnica jest większa niż 100 gramów, wtedy obniżę cenę, a jeśli więcej – dam w prezencie.
Torty bento (są to małe torty o wadze 500 gramów) – istnieje możliwość zamówienia z dnia na dzień (ale pod warunkiem, że nie ma wcześniejszych dużych zamówień na ten dzień).
Torty od 1,5 kg zamawiamy 3-4 dni przed wybranym terminem (oczywiście jeśli to możliwe lepiej z 7 dniowym wyprzedzeniem).
Serniki, tarty, eklery, ciasteczka, babeczki – poproszę robić zamówienia co najmniej z dwudniowym wyprzedzeniem.
Musowe torty i mono-porcje z 4 dniowym wyprzedzeniem.
Na zamówienia firmowe, przyjęcia, słodkie stoły w zależności od ilości (zamówienia przyjmuję za dwa tygodnie, miesiąc, dwa miesiące przed wybranym terminem).
Wystrój jest obliczany osobno, na stronie internetowej jest w przybliżeniu wskazane, który wystrój jest wliczony w cenę, a który jest dodatkowo płatny.
Przy zamówieniu określ, kiedy chcesz odebrać tort i kiedy go zaserwujesz. Bo jeśli chcemy odebrać tort dzień wcześniej, albo wywieźć go daleko i na złą drogę, to musimy wybrać stabilne nadzienie, polewę i dekorację.
Aby ciasto dobrze się kroiło, musi chwilę stać w temperaturze pokojowej. Dotyczy to zwłaszcza ciast pokrytych ganache i welurem, ponieważ twardnieje i kruszy się podczas krojenia.