Oferta

Oferta
Porozmawiajmy o Twoim słodkim zamówieniu.

W mojej ofercie znajdziesz pyszne i zdrowe wypieki, które spełnią Twoje szczególne wymagania dietetyczne. Używam tylko najlepszych składników, dzięki czemu moje wypieki są równie smaczne i aromatyczne jak ich tradycyjne odpowiedniki. Nie musisz już rezygnować z ulubionych słodkości na diecie bezglutenowej, wegańskiej, bezlaktozowej i innej.

Zamów u mnie bezgrzeszny tort, babeczki w różnych smakach, eklerki bez dodatku cukru, ciasta porcyjne na specjalne okazje, desery musowe i wiele więcej. Dzięki mojej bezgrzesznej ofercie każdy może znaleźć coś dla siebie, bez obaw o zdrowie i dietę.

Poznaj moje usługi

Słodkie stoły

Współpraca

Małe słodkości

Najczęściej zadawane pytania

Tak, przy zamówieniu proszę o zadatek w wysokości 30% kwoty.

Adres do odbioru zamówień: Gdańsk, ul. Hausbrandta 30A.

Istnieje taka możliwość, ale konieczne jest wcześniejsze uzgodnienie tego indywidualnie.

Waga tortu może być większa lub mniejsza od zamówionej, jeśli jest mniejsza i różnica jest większa niż 100 gramów, wtedy obniżę cenę, a jeśli więcej – dam w prezencie.

Torty bento (są to małe torty o wadze 500 gramów) – istnieje możliwość zamówienia z dnia na dzień (ale pod warunkiem, że nie ma wcześniejszych dużych zamówień na ten dzień).

Torty od 1,5 kg zamawiamy 3-4 dni przed wybranym terminem (oczywiście jeśli to możliwe lepiej z 7 dniowym wyprzedzeniem).

Serniki, tarty, eklery, ciasteczka, babeczki – poproszę robić zamówienia co najmniej z dwudniowym wyprzedzeniem.

Musowe torty i mono-porcje z 4 dniowym wyprzedzeniem.

Na zamówienia firmowe, przyjęcia, słodkie stoły w zależności od ilości (zamówienia przyjmuję za dwa tygodnie, miesiąc, dwa miesiące przed wybranym terminem).

Wystrój jest obliczany osobno, na stronie internetowej jest w przybliżeniu wskazane, który wystrój jest wliczony w cenę, a który jest dodatkowo płatny.

Przy zamówieniu określ, kiedy chcesz odebrać tort i kiedy go zaserwujesz. Bo jeśli chcemy odebrać tort dzień wcześniej, albo wywieźć go daleko i na złą drogę, to musimy wybrać stabilne nadzienie, polewę i dekorację.

Aby ciasto dobrze się kroiło, musi chwilę stać w temperaturze pokojowej. Dotyczy to zwłaszcza ciast pokrytych ganache i welurem, ponieważ twardnieje i kruszy się podczas krojenia.